Рекламация и връщане

Спорен силата на закона крайният срок за връщане е 14 дни след получаване на стоката. Към изпратената обратно стока трябва да се приложи и доказателство за покупка (касова бележка или фактура). Задължително условие е закупените продукти да са в отлично състояние, без повреди или следи от употреба. Стоките могат да бъдат върнати в нашия офис с куриер.

Разходите за доставка са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върнатия продукт и преразглеждане (информация, която се изпраща по електронна поща или телефон), стойността без транспортни разходи се възстановява на клиента – в сметката или в касова наличност до 14 / четиринадесет / дни. Продукт, чиято заявка за връщане не може да бъде приета (наприменр ако е изпратена след този период, ако не е придружена от разписка, ако продуктът е разопакован и липса търговски вид) ще бъде върната на клиента за негова сметка. Ако по някаква причина клиентът не е прав и е посочил различен продукт от този, който иска да изпрати, той може да се свърже с офиса на компанията, за да реши как да продължи. Всеки случай се разглежда индивидуално. Цената за връщане на продукта и изпращането му се поема от Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа, то се доплаща разликата. Доставчикът има право да откаже връщането на продукта по своя преценка, ако обстоятелствата го изискват. Приложението е предмет на всеки продукт, който не отговаря на изискванията на клиента. Клиентът може да отмени поръчката незабавно след получаване от куриера и да не я приеме. При видими несъответствия на получения продукт, молим незабавно да се свържете с нас на 0885031374.

При подаване на заявление в рамките на 14 / четиринадесет / дни от датата на покупката, при изпълнение на всички условия на магазина, както и на всички приложими законови разпоредби, Клиентът може да поиска възстановяване на сумата за връщане на стоката или замяната и с друга.

Всички разходи, направени от Клиента за получаване и връщане на закупени стоки, банкови такси и други разходи са за сметка на Клиента. Клиентът няма право да претендира за лице, което е трета страна при възлагането и получаването на поръчката.